Menu

Etos

_ baggrund

Etos

BASERET PÅ

Tankestrøm er baseret på teorier fra valgfag på DDK
Kandidatuddannelsen på IT-Universitetet i København.

Baggrund

Mit navn er Daniel Grastveit og jeg står bag Tankestrøm. Jeg er uddannet Cand.it fra IT-Universitetet i København. Den primære inspirationskilde for mit arbejde er mine akademiske studier af forskellige teoretiske måder at forstå og tilgå verden.

Daniel 8

Videnskab og teknologi

Jeg blev introduceret til de fleste af de teorier, som mit arbejde er baseret på, under kurserne situationelle metoder til digitale studier og environmental networks. Begge kurser er en del af det tværfaglige område for videnskab- og teknologistudier (STS).

Historien om subjekt og objekt, videnskabens nøgne fakta kontra værdiladet politik, er essentiel, og STS har tradition for kritisk at undersøge, hvordan videnskaben griber ind i samfund og politik. Teorierne placerer politiske problemstillinger i kernen af videnproduktion, og anerkender, at videnskaben genererer virkeligheden snarere end opdager eller afdækker den.

Personlige karaktertræk

Mit arbejde udmærker sig, udover min faglighed, på grund af følgende definerende personlige egenskaber.

1) Jeg har den nødvendige passion, flair og kognitive evne til kontinuerligt at udfordre praksis og tankemønstre.

2) Jeg har den nødvendige intellekt og indlæringsevne for hurtigt at kunne forstå specialiserede vidensområder og organisatoriske dynamikker.

3) Jeg har den nødvendige nysgerrighed og åbenhed over for verden, mennesker, organisationer, praksisser, viden osv. for at kunne identificere muligheder og potentialer.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Top